banner-pcinside-v6

Rekisterinmuutoksella saadaan aikaan se, että operandit voidaan säilöä rekisteritiedostoon, eikä niitä tarvitse kuljettaa mikro-operaatioiden mukana out-of-order-osion läpi . Fyysisen rekisterin tuomat säästöt virrankulutuksessa ja sirun pinta-alassa antoivat Intelille mahdollisuuden kasvattaa buffereiden kokoa liukulukulaskennan jouduttamiseksi. Ajoin yllä esitetyt ohjelmat (yksisäikeisiä) läpi Nehalem- ja Sandy Bridge -prosessoreilla.

  • Voit myös ajoittaa automaattisen puhdistuksen asetusten valikosta.
  • Jotkin kolmannen osapuolen sovellukset voivat auttaa sinua optimoimaan järjestelmääsi edelleen pelaamista varten.
  • … Teknisesti se on kuitenkin piratismia, koska sinulla on sovelluksen käyttölupa vain, jos latasit sen Google Playsta laitteelle.
  • Olisi suotavaa, että napin toiminta olisi sovelluskohtaista.

Kun käsittelet useita käyttäjätilejä,Nopea käyttäjän vaihto -ominaisuus tekee vaihtamisen käyttäjätilien välillä helppoa. Itse asiassa voit myös luoda kytkimen käyttäjän työpöydän pikakuvakkeen käytön helpottamiseksi. Kun kohtaat ongelmia tämän ominaisuuden kanssa, voit estää käyttäjien nopean kytkemisen Windowsiin. Tässä Windows 10 -oppaassa käydään läpi vaiheet, joilla poistetaan käyttäjän nopea vaihtaminen käytöstä. Voit myös poistaa kuvakkeen Windowsin suojauksen tehtäväpalkista ryhmäkäytännön avulla. Huomaa kuitenkin, että tämä ominaisuus on käytettävissä vain Windows 10 -versiossa 1809 ja uudemmissa.

Oikean Graafisen Tiedostotyypin Valitseminen Julkaisutoiminnalle

Hae Cortanasta “Komentokehote” ja napsauta tuloksista “Suorita järjestelmänvalvojana” oikeassa ruudussa. Avaa Suorita -komento painamalla Win + R -näppäinkomentoa ja kirjoita sitten “gpedit.msc” ja napsauta “OK” -painiketta.

Kuinka Tietää, Onko Windows 10: N Ongelma Laitteisto Vai Ohjelmisto

Nyt kukaan käyttäjä ei voi käyttää vcomp110.dll lataus sää-widgetiä. Valitse Arvotiedot-kohdan vieressä ponnahdusikkunassa 2. Kirjoita Suorita-ikkunaan Regedit ja napsauta OK. Napsauta sää-widgetiä hiiren kakkospainikkeella. Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa tehtäväpalkin kohtaa. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sää-widgetiä tehtäväpalkin oikeassa alakulmassa.

Etsi “Näyttösovittimet” ja laajenna vaihtoehto napsauttamalla nuolta. Olemme iloisia, että pystyimme auttamaan sinua ratkaisemaan ongelman.

SHARE
Previous article
Next articleHandling Dating Dissatisfaction

GameplayInside recommends gaming on:

Comments: