banner-pcinside-v6

Ongebruikte dll bestanden van software die zichzelf niet goed verwijderd hebben staan op de pc. Voor wie nog meer ruimte wil vrijmaken is BleachBit een aanrader. BleachBit gaat verder dan standaard Windows-onderdelen en pakt ook de ‘werkbestanden’ aan van bekende programma’s.

  • “Dll-bestanden zijn een integraal onderdeel van de Windows-architectuur maar kunnen wanneer niet goed geïmplementeerd een aanvalsvector bieden”, aldus de overheidsinstantie.
  • Microsoft Edge, de onofficiële opvolger van Internet Explorer, is een even populaire browser als Firefox en wordt in het dagelijks leven door veel mensen gebruikt.
  • De overheid van Oekraïne weesvolgensde Kyiv Post met de beschuldigende vinger naar Rusland, maar ook uit dat buurland kwamen berichten van aanvallen, onder andere op de servers van oliemaatschappijRosneft.
  • U kunt controleren of u de nieuwste updates voor Windows 10 heeft door naar Instellingen/Windows-update te gaan.
  • DLL’s worden geladen via programma’s zoals rundll.exe, ik denk dat dit betekent dat deze worden verwijderd.

Je kunt bijvoorbeeld via een incognitovenster zijn aangemeld bij een werkaccount en tegelijkertijd aangemeld zijn bij je persoonlijke account bij dezelfde site via een normaal venster. In dit overzicht leggen we uit wat de incognitomodus wel en niet kan, hoe je privé kunt browsen en hoe het gebruik van een beveiligde browser je online privacy beter beschermt dan een privémodus. Het was toch altijd al dat binnen Windows intern je sowieso nog Internet Explorer gebruikte ook al had je die browser helemaal niet meer. Dat is nu Edge geworden en veel wat eerst interne pagina’s waren zijn nu online pagina’s geworden. Geen kwade opzet maar gewoon stupiditeit van de programmeur die niet weet hoe de standaardbrowser geopend moet worden. Wat ze zouden moeten doen is als een webpagina opgeroepen wordt de default browser open, Download ontbrekende DLL-bestanden en repareer DLL-problemen – WinDLL.com en bij een zoekactie de search provider die in die browser gedefinieerd staat gebruiken. Wat veel vervelender is, is dat deze hook te pas en te onpas wordt gebruikt om paginas op te roepen met Edge die eigelijk met de default browser zouden moeten worden geopened.

Bluetooth Carkits Zo Lek Als Een Mandje

Een televisie van een niet nader genoemd merk opengeschroefd om de hdmi-inputs te bestuderen. Het toestel was voorzien van een InstaPort Fast HDMI-chipset van Silicon Image. De Instaport-techniek moet het mogelijk maken om op een hd-tv sneller te kunnen switchen tussen verschillende hdmi-inputs. De techniek is al door enkele televisiefabrikanten gebruikt en een ander deel zou warme belangstelling hebben voor de techniek. Tegen de BBC benadrukt Google dat er de beveiliging van Gmail niet gebroken is, maar dat er sprake is van een “actie er voor te zorgen dat gebruikers hun persoonlijke informatie weggegeven”.

Publieke Omroep Lekt 2,3 Miljoen Persoonsgegevens

De kwetsbaarheid in Blackberry, Windows Mobile en Sony Ericsson toestellen is sinds juni 2008 bekend. Mueller besloot nu pas tot “full-disclosure” over te gaan, zonder eerst de betrokken fabrikanten in te lichten. Voor zover bekend is er geen workaround of andere oplossing voor het probleem. Daarnaast ontdekte de Duitser een probleem met het versturen van MMS-berichten.

Ernstig Lek In Cisco Nexus

Online adverteerders kunnen daarmee je surfgedrag niet of nauwelijks volgen, terwijl de meeste websites prima werken. Activeer verder de functie Adblock Plus om advertenties op websites te blokkeren. Open je tijdens een surfsessie geregeld meerdere tabbladen, dan plaats je diverse openstaande websites eventueel in een groep.

GameplayInside recommends gaming on:

Comments: